Voorzetwanden

Klaar om elke ruimte in jullie nieuwbouwwoning naar jullie hand te zetten? Met voorzetwanden verbreed je de mogelijkheden van een kamer – zo bouw je bijvoorbeeld een garage makkelijk om naar een werkrruimte.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 0548-745309

Geluid en kou buiten, jij lekker binnen dankzij voorzetwanden

Maak jullie nieuwbouwwoning helemaal eigen en pas ruimtes naar wens aan met voorzetwanden. Met een voorzetwand verhoog je de isolatiewaarde (warmte en geluid) van een slecht geïsoleerde buitenmuur aanzienlijk.

  • Maak een werkruimte in jullie garage
  • Werk leidingen netjes weg
  • Verbeter de isolatie; geluid en warmte

Ontdek onze voorzetwanden

Bij Nieuwbouwgarant bouwen we een voorzetwand op uit metal stud, een metalen profiel dat vlak voor een bestaande wand wordt geplaatst met isolatie- en plaatmateriaal. Met zo’n nieuwe wand werk je perfect oneffenheden en leidingwerk weg. Het isoleert én ziet er een stuk mooier uit.

Denk in mogelijkheden

Wanneer we simpel en snel een ongeïsoleerde buitenwand bedekken met een voorzetwand kun je ruimtes ineens naar eigen inzicht gaan gebruiken. Een garage wordt plots een mogelijk nieuw kantoor of zelfs een hele nieuwe kamer. En ook in voorzetwanden kunnen we elektra inbouwen en alles afwerken met wandbekleding zoals verf, stuc, behang, vinyl en fotoprints.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Amstelveen

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Zevenaar

Enthousiast geworden?

Neem contact met ons op wanneer je wil ontdekken welke ruimtes we met onze voorzetwanden voor je ombouwen. Ons team geeft je advies en bouwt de voorzetwanden volgens de hoogste standaarden.

Veelgestelde vragen

× Whatsapp ons!