Wand op zolder

Jullie grote nieuwe zolder wordt meer waard met jullie eigen indeling. Maak met een wand op zolder een nieuwe kamer of zelfs meerdere ruimtes voor een functionele uitbreiding van je huis.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 0548-745309

Een wand op zolder maakt veel mogelijk

Een hobbyruimte, kantoor of een extra badkamer – wat gaan jullie doen met alle ruimte op zolder? Veel nieuwbouwwoningen hebben een ruime zolder en dus ruimte voor ideeën om dat goed te benutten. Met de metal stud wanden van Nieuwbouwgarant creëer je al snel precies de indeling die jullie op zolder willen.

  • Gebruik de ruimte efficiënter
  • Deel je zolder naar eigen wens in
  • Kan op elke ondergrond
  • Creëer meerwaarde in je eigen huis

De opties voor een wand op zolder

De wanden die onze vakmensen opbouwen wegen weinig en zijn daarom op elke ondergrond te monteren, zelfs een houten vloer. Door te kiezen voor de juiste materialen en dubbele of driedubbele beplating is een geluidsisolerende werken mogelijk tot maar liefst 78 dB. Vervolgens kun je alle elektra laten wegwerken en kiezen voor een breed scala aan afwerkingen: verf, stuc, behang, vinyl of fotoprints, onder andere.

Benut alle ruimte in je huis

Je zou die ruime zolder natuurlijk binnen drie jaar vol kunnen laten stromen met prul en zo een oer-Hollandse rommelzolder creëren...óf je benut de ruimte in je huis. En waar zo’n rommeltje in huis veel stress oplevert, zou bijvoorbeeld een extra badkamer jullie leefgemak aanzienlijk verhogen. Gooi al die ruimte niet weg en bouw met wanden precies wat je op zolder nodig hebt.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Amstelveen

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Zevenaar

Enthousiast geworden?

Wordt het een nieuwe kamer of een hobbyruimte? Wat jullie ook van plan zijn met alle ruimte, met een wand op zolder is het allemaal snel te regelen door onze vakmensen. Neem direct contact op!

Veelgestelde vragen

× Whatsapp ons!