gevel bekleding

Geef je huis weer een frisse uitstraling met nieuwe gevelbekleding. Kunststof planken zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 0548-745309

Gevel bekleding

Eenvoudig houten gevelbekleding laten vervangen door duurzame en onderhoudsarme kunststof gevelbekleding? We laten je graag zien hoe mooi je huis ervan opknapt.

  • Duurzame oplossing
  • Veel opties mogelijk
  • Inclusief aanbrengen
  • Ervaren vakmensen

veel kleuren

De planken aan je gevel staan altijd in weer en wind. Daarom is het niet zo gek dat ze op den duur verweren. Om de bekleding van je gevel een nieuwe uitstraling te geven kunnen wij deze vervangen door houtlook gevelbekleding van isolerende kunststof profielen. Deze zien eruit als echte planken maar gaan niet meer kapot. Er is heel veel keus in kleuren en soorten profielen. Gevelbekleding is er niet alleen in houtlook, we leveren ook vlakke panelen in veel kleuren.

gevel bekleding

Bij het vervangen van de gevelbekleding kunnen we ook gelijk de isolatie erachter vervangen. Tegenwoordig zijn de isolatiematerialen veel beter dan vroeger en daarom kun je met dezelfde dikte isolatie nu een hogere isolatiewaarde bereiken. Twee vliegen in één klap dus. Vraag ons naar de opties en we denken graag met je mee.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Amstelveen

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Zevenaar

Enthousiast geworden?

Vraag ons naar de opties en we denken graag met je mee.