gevel bekleding

Geef je huis weer een frisse uitstraling met nieuwe gevelbekleding. Kunststof planken zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 0548-745309

Ruime Keuze in Soorten en Kleuren: Kunststof Gevelbekleding

De houten planken aan je gevel trotseren dag in, dag uit weer en wind. Het is dan ook geen verrassing dat deze, na verloop van tijd, tekenen van slijtage beginnen te vertonen. Om je gevel nieuw leven in te blazen, bieden wij een innovatieve oplossing: houtlook gevelbekleding gemaakt van isolerende kunststof profielen. Deze geven de authentieke uitstraling van houten planken, maar met duurzaamheid die niet te vergelijken is. Ontdek de mogelijkheden van kunststof gevelbekleding en geef je huis een frisse, moderne uitstraling.

Het Probleem van Verwerende Houten Bekleding

Houten gevelbekleding is prachtig, maar het staat bloot aan de genadeloze elementen. Regen, wind, zon en zelfs insecten kunnen na verloop van tijd de geveldelen beschadigen. Het resultaat? Verweerde planken die afbreuk doen aan de uitstraling van je woning en bovendien zorgen voor een verlies aan isolatie. Gelukkig biedt kunststof gevelbekleding een duurzaam alternatief dat zowel esthetisch als functioneel is.

Onze houtlook gevelbekleding is gemaakt van hoogwaardige, isolerende kunststof profielen. Deze profielen hebben de natuurlijke uitstraling van houten planken, maar zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Daarnaast vragen ze nauwelijks om onderhoud. Dit betekent dat je gevel er jarenlang fris en nieuw uit blijft zien, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervaging of rot.

Een van de grote voordelen van kunststof gevelbekleding is de ruime keuze in kleuren en profielen. Of je nu de warme tinten van natuurlijk hout wilt behouden of juist een gedurfde, moderne uitstraling zoekt, de mogelijkheden zijn talrijk.

Gevelbekleding hoeft niet beperkt te zijn tot het traditionele houtnerfmotief. Wij bieden ook vlakke panelen in een breed scala aan kleuren. Deze strakke en moderne panelen voegen een eigentijdse uitstraling toe aan je gevel en laten zien dat kunststof gevelbekleding veelzijdig is. Of je nu kiest voor een subtiele tint of een opvallende kleur, de vlakke panelen geven je de vrijheid om te experimenteren met het uiterlijk van je woning.

  • Duurzame oplossing
  • Veel opties mogelijk
  • Inclusief aanbrengen
  • Ervaren vakmensen

Voordelen van Kunststof Gevelbekleding

Duurzaamheid: Kunststof gevelbekleding gaat veel langer mee dan traditioneel hout
Onderhoudsarm: Weinig tot geen onderhoud nodig om de frisse uitstraling te behouden
Isolatie: Isolerende kunststof profielen dragen bij aan de energie-efficiëntie van je woning
Keuzevrijheid: Talloze kleuren en profielen voor een mooie uitstraling
Milieuvriendelijk: Kunststof is recyclebaar en draagt bij aan duurzaam bouwen

Ontdek onze Kunststof Gevelbekleding

Geef je huis een modern, duurzaam jasje met onze houtlook gevelbekleding van isolerende kunststof profielen. Breng jouw visie tot leven met een ruime keuze in kleuren en profielen. Neem de eerste stap naar een vernieuwde gevel en ontdek hoe kunststof gevelbekleding niet alleen de uitstraling van je huis verbetert, maar ook de duurzaamheid ervan vergroot.

ISOLATIE OOK VERVANGEN!

Optimaal Comfort: Gevelbekleding Vervangen en Isolatie Vernieuwen

Bij het vervangen van gevelbekleding dient zich een unieke kans aan: de mogelijkheid om ook de oude isolatie achter de gevel te vernieuwen. Moderne isolatiematerialen hebben aanzienlijke verbeteringen ondergaan ten opzichte van het verleden, waardoor het upgraden van isolatie een slimme investering is.

Moderne Isolatiematerialen: Meer Isolatie met Dezelfde Dikte

De vooruitgang in isolatiematerialen is opmerkelijk. Hedendaagse isolatieprestaties zijn veel efficiënter dan die van vroeger. Hierdoor kun je met dezelfde dikte isolatie een hogere isolatiewaarde bereiken. Het vernieuwen van de isolatie tijdens het vervangen van de gevelbekleding is dus niet alleen een logische stap, maar ook een effectieve manier om je huis beter te isoleren. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!

Vraag Ons Naar de Opties

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het vervangen van je gevelbekleding en isolatie? Onze experts staan voor je klaar. Wij denken graag met je mee en bieden advies op maat. Of je nu op zoek bent naar verbeteringen in energie-efficiëntie, kostenbesparingen, of gewoon een opfrisbeurt voor je woning, wij hebben de oplossingen voor jou. Neem contact op en ontdek hoe je met één investering meerdere voordelen kunt behalen voor je huis.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Amstelveen

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Zevenaar

Enthousiast geworden?

Vraag ons naar de opties en we denken graag met je mee.

× Whatsapp ons!