Horren

Verschillende soorten horren die eenvoudig geplaatst wordt op kunststof kozijnen en ramen. Ontdek hier ons uitgebreide aanbod!

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 0548-745309

HORDEUREN

De originele plisséhordeur is de klassieke en meest gekochte hordeur. Deze hordeur zorgt ervoor dat je ongehinderd kan genieten van frisse lucht in de zomer, zonder dat je elke avond met een vliegenmepper door je huis moet. Het geplisseerde gaas ziet er ook mooi uit, waardoor de hordeur een stijlvolle toevoeging is aan je kunststof deur of hefschuifpui. De hordeuren zijn er in verschillende framekleuren. Als de hordeur openstaat is het gaas niet zichtbaar, waardoor het frame niet opvalt tegen het kunststof kozijn.

  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering en plaatsing
  • Keuze uit vele modellen
  • Eventueel leveren en plaatsen van overige hordeuren in uw woning
  • Wij kunnen uw deur van inmeten tot plaatsing verzorgen

INZETHOR

De meestgekozen hor voor kunststof draaikiepramen is de inzethor. De inzethor bestaat uit een aluminium frame en grijs of zwart insectengaas. Ook speciaal pollengaas is een mogelijkheid. Door de dunne flens blijft de werking van het draaikiepraam onverminderd en de stalen montageveren zorgen voor een stevige bevestiging. Boren en schroeven is niet nodig en de hor kan ook makkelijk uit het raam worden gehaald.

PLISSEHOR

De luxere variant van de inzethor is een inzetplisséhor. Deze hor werkt met hetzelfde inzetsysteem en is dus geschikt voor alle kunststof draaikiepramen. In plaats van vast horgaas is de inzetplisséhor voorzien van schuifbalkjes met plisségaas, waardoor je zonder het frame uit het raam te hoeven halen, toch het horgaas omhoog of omlaag kan schuiven.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Amstelveen

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Zevenaar

Meer weten over horren?

Bovenstaande is een greep uit de hele collectie van KeJe. Uitgebreide specificaties en voorbeelden vindt je op keje.nl. Bij Thuiskozijn kun je altijd terecht voor meer informatie over horren en raamdecoratie.

FAQ

  • Lorem ipsum

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

× Whatsapp ons!