Kozijnen vervangen

Oude kozijnen vervangen door nieuwe kunststof kozijnen is een verstandige investering. Uiterlijk en energieprestaties van uw huis krijgen een behoorlijke opknapbeurt.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 0548-745309

Kozijnen vervangen

Oude kozijnen vervangen door kunststof kozijnen is een duurzame keuze. Kunststof kozijnen zijn energiezuinig en vergen weinig onderhoud. Daarbij komt nog dat in de nieuwe kozijnen ook het nieuwste glas wordt geplaatst. Nieuw dubbel of tripel glas is comfortabel en bespaart veel meer op je stookkosten.

Thuiskozijn is gespecialiseerd in het vervangen van kozijnen. Oude houten kozijnen demonteren we en het nieuwe kunststof kozijn plaatsen we direct daarna in de gevelopening. Bij ons kun je terecht voor één kozijn of alle kozijnen in je woning. De uitvoering gebeurt in korte tijd zodat je zo weinig mogelijk overlast hebt van de klus.

  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering en plaatsing
  • Keuze uit vele modellen
  • Eventueel leveren en plaatsen van overige kozijnen in uw woning
  • Wij kunnen uw deur van inmeten tot plaatsing verzorgen

Hoe werken wij?

Na je aanvraag komen we altijd eerst bij je thuis voor een advies op maat. Elk huis is anders en daarom checken we de situatie graag voordat we een offerte maken. Binnen 48 uur krijg je van ons een voorstel inclusief kozijnaanzichten. Als je akkoord gaat met de offerte komt een collega vervolgens langs om de bestaande kozijnen nogmaals secuur in te meten voor productie. In de weken daarna worden je kozijnen en eventuele horren, rolluiken en andere raamdecoratie geproduceerd. Op de afgesproken montagedag worden je oude kozijnen vervangen door de nieuwe.

Nieuwbouw kozijnen

Voor nieuwbouwsituaties leveren en monteren wij kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakramen en gevelbekleding. Wij passen onze werkzaamheden graag in je bouwplanning in. Wil je zelf geen omkijken hebben naar het plaatsen van kunststof kozijnen voor je nieuwbouwproject? Thuiskozijn helpt hierbij. Bel of mail ons over je aanvraag en wij kijken graag mee naar de beste oplossing voor je project.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Amstelveen

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Zevenaar

Enthousiast geworden?

Vraag nu nog een offerte aan voor je nieuwe kozijnen. Binnen 48 uur krijg je van ons een indicatie van de kosten. Bellen kan ook op 0548-745309, we helpen je graag!

FAQ

  • Lorem ipsum

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.