kunststof Schuifpui

Met een nieuwe kunststof schuifpui breng je meer licht in huis.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 0548-745309

kunststof Schuifpui

Er is weinig zo fijn als een mooie ruime blik naar buiten. Dat bereik je met een nieuwe schuifpui. Als onderdeel van een totale kozijnrenovatie of alleen een nieuwe schuifpui: wij leveren en plaatsen deze voor je. Een schuifpui is een prachtige mogelijkheid om veel daglicht naar binnen te krijgen. En als het mooi weer is loop je makkelijk even de tuin in door een schuifdeur. Een insectenhordeur kunnen wij er ook bij leveren en dat is wel zo fijn in de zomer. Ook voor het vervangen van openslaande tuindeuren ben je bij Thuiskozijn aan het goede adres. Kijk eens tussen onze projecten voor inspiratie of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Scherpe prijzen
  • Weinig onderhoud
  • Energiezuinige kozijnprofielen
  • Keuze uit vele modellen en kleuren

Groot aanbod

Thuiskozijn heeft een groot aanbod in verschillende maten en soorten schuifpuien. Er zijn veel opties voor indeling en we werken met een lage dorpel zodat de doorloop altijd makkelijk is. Onze adviseur kijkt bij je thuis wat de mogelijkheden zijn en wij maken een scherpe offerte.

thuis kozijn

Thuiskozijn levert en plaatst kunststof schuifpuien, kozijnen, deuren, gevelbekleding en raamdecoratie door heel Nederland. Oude kozijnen vervangen door kunststof kozijnen is een duurzame investering. Door de hoge isolatiewaarde bespaar je op je energieverbruik en bovendien hebben kunststof gevelelementen erg weinig onderhoud nodig. Af en toen schoonmaken is voldoende om je huis voor altijd een nieuwe uitstraling te laten houden. Kijk ook eens bij onze andere producten voor meer inspiratie.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Amstelveen

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Zevenaar

Enthousiast geworden?

Vraag nu nog een offerte aan voor je nieuwe kozijnen. Binnen 48 uur krijg je van ons een indicatie van de kosten. Bellen kan ook op 0548-745309, we helpen je graag!