Raamdecoratie

Verschillende soorten Raamdecoratie die eenvoudig geplaatst wordt op kunststof kozijnen en ramen. Ontdek hier ons uitgebreide aanbod!

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 0548-745309

SPLENDID PLISSE

Speciaal voor kunststof (draaikiep) ramen en kozijnen met vast glas is er dit plisségordijn in een slank frame. Het frame is er in verschillende kleuren, passend bij de kleur van de kozijnen aan de binnenkant. Splendid plissé wordt met magneetband op de glaslatten bevestigd, waardoor boren en schroeven ook hier niet nodig is. Tegelijk is daardoor deze raamdecoratie erg makkelijk te verwijderen en dat is weer handig bij het schoonmaken. De stoffen zijn er in verschillende kleuren en soorten. Zo kun je kiezen voor puur decoratief doek of geheel verduisterende plisséstof. Het gordijn is in alle mogelijke standen vast te zetten, zodat je hier ook creatief mee kan werken en verschillende lichtinval kan creëren.

  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering en plaatsing
  • Keuze uit vele modellen
  • Eventueel leveren en plaatsen van overige raamdecoratie in uw woning
  • Wij kunnen uw deur van inmeten tot plaatsing verzorgen

LATENDE

De Latende is een jaloezie in een aluminium frame. Het frame is verkrijgbaar in 5 standaard RALkleuren, maar afwijkende RALkleuren zijn ook mogelijk. De Latende is watervast en dus geschikt voor badkamers en wasruimten. Ook deze raamdecoratie is zonder schroeven te bevestigen. Het fijnste aan deze frames is dat ze voor het grootste gedeelte tussen de glaslatten liggen. Zo heb je bij het bedienen van draaikiepramen zo weinig mogelijk last van de raamdecoratie. In het aluminium frame blijft de jaloezie ook perfect op z’n plek, waardoor het niet klappert of ergens achter blijft haken.

DAY 'N NIGHT

Eén frame met twee verschillende stoffen: dat is de Day ’n Night. Deze raamdecoratie bestaat uit twee verschillende stoffen in een frame. Zo kun je bijvoorbeeld verduisterende en decoratieve stof combineren. Dat is handig als je ’s nachts wil verduisteren maar overdag een andere stof wil zien die een andere kleur heeft of en andere lichtdoorlating heeft. Day ’n Night wordt gemonteerd met magneetband en dus is schroeven niet nodig. Het grootste deel van de raamdecoratie valt binnen de glaslatten waardoor ook dit designproduct bijna vlak op het raam ligt. Door de trekbalkjes kun je de stoffen in elke gewenste stand positioneren.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Amstelveen

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Zevenaar

Meer weten over horren?

Bovenstaande is een greep uit de hele collectie van KeJe. Uitgebreide specificaties en voorbeelden vindt je op keje.nl. Bij Thuiskozijn kun je altijd terecht voor meer informatie over horren en raamdecoratie.

FAQ

  • Lorem ipsum

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

× Whatsapp ons!