Zakelijk

Ook voor zakelijke klanten is Thuiskozijn dé kozijnspecialist.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 0548-745309

Kunststof kozijnen voor de zakelijke markt , van inmeten tot plaatsen

Thuiskozijn biedt ZZP’ers, aannemers- en klusbedrijven complete dienstverlening aan op gebied van kunststof kozijnen en gevelbekleding. Voor zowel renovatie als nieuwbouw verrichten wij regelmatig werkzaamheden in (grotere) bouwprojecten. Het voordeel van Thuiskozijn als montagepartner is dat wij snel en geroutineerd veel kozijnen kunnen plaatsen. Het bestel- en levertraject verzorgen wij ook, waardoor je als bouwer alleen de maatvoering en keuze voor merk, profiel en kleur hoeft aan te leveren. Samen maken we dan de planning en de logistiek verzorgen wij ook graag.

  • Totale ontzorging bij inmeten, bestellen en plaatsen
  • Veel profielen en kleuren beschikbaar
  • Alleen de beste kwaliteit kozijnen
  • Plaatsen en afstellen door Thuiskozijn
  • 10 jaar garantie op levering en plaatsing

bouw sector

Thuiskozijn is in de bouwsector al jaren actief als dé specialist in levering en montage van kunststof kozijnen, deuren en gevelbekleding. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Amstelveen

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Opdrachtgever Zevenaar

Gelijk een offerte opvragen?

Heb je alle gegevens voor een aanvraag al bij de hand? Vraag nu nog een offerte aan voor kozijnen, deuren, gevelbekleding en raamdecoratie. Binnen 48 uur krijg je van ons een overzicht van de kosten. Bellen kan ook op 0548-745309, we helpen je graag!

× Whatsapp ons!